Da li neko mrzi Real Madrid više od Piquea?

Stoper Barce ne podnosi Kraljeve

Da li neko mrzi Real Madrid više od Piquea?

Edmir Škorić

Gerald Pique je jedan od onih koji su bez dlake na jeziku, pa otvoreno kaže da uvijek želi loše Real Madridu.

Njega su u Oviedu nedavno izviždali navijači Španije jer je u više navrata kazao da podržava ideju da se Katalonija odvoji. 

"Posljednja stvar koju ću da uradim je da napustim državni tim. Neću se promijeniti ni po pitanju rivaliteta klubova. Uvijek želim da Real Madridu ide loše", rekao je Pique.

Znao je u prošlosti Pique da na razne načine ismijava Real. Tako je u junu sarkastično čestitao kolumbijskom reperu Kevinu Roldanu što je učestvovao u Barcinim uspjesima prošel sezone, a upravo taj reper je pjevao na zabavi 30. Ronaldovog rođendana u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne žalim zbog stvari koje sam rekao i to bih ponovio još hiljadu puta. Јa sam takav, želim da Real stalno gubi. To je sportsko rivalstvo koje je uvijek postojalo u Španiji", ponovio je stoper katalonskog tima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije