9

Komentari (9)

mostarac
Kako ste providni hahaha...Ko biva Tosk je u losoj formi i to Olimpik posteno dobija a Bratstvo igra ko Manchester City i nisu izgubili kod kuce ima 100 godina tako da Velez lider na tabeli nema sta trazit...A niste nista napisali kakav je Velez pita li se i njih ista ...A mars lopovska bagro ..Ulazimo u Premier ligu jer cemo dobiti Bratstvo kojeg vodi veliki prijatelj veleza Nikola Nikic...Nidzo ne dozvoli da ova lopovska bagra sprijeci nas Velez da udje tamo gdje mu je i mjesto..Pozz za Gracanicu i nasu legendu Nikolu Nikica!!
Belajsuz1989
Peti nisu osigurali opstanak ccc
VelaHavle
Zasto olimpicka svoje utakmice konstantno igra zadnja ? Uvijek poslije veleza ? Da ne govorim.da je ovaj portal dno dna, zbog hajcanja ostalih klubova protiv Veleza... jer kao Bosna Visoko je otpisana i lagan zalogaj velezu ako pobijede Bratstvo - ali zato nije lagan zalogaj za Bratstco koje je peto na tabeli, i koje ce opstanak dovesti u pita je ako ne uzme bodove velezu
chs1975mostar
i evo opet ste stavili clanak drugi protiv veleža,,jako ste niski !!
chs1975mostar
kako vas nije sramota pisati vako!!!kakav ste vi ovo portal????dno dna ste!!!i smjesni i neobr@zovani !!! STA vam vise velez smeta!!!jeli vas svinjski plaća???samo psihički pisete protiv veleža!!! dizete tenzije!! sram vas bilo??klub koji je poceo da ide naprijed,,i klub koji ima potencijal i pozitivan rad!! hocete i to da srusite???
Mica
Bratstvo sigurno sa bosnom 3 boda i gotovo sve ove ekipr dole borese za opstanak plus metalege najgore slavenu mora dobit plasticare.Velez gazi sve do kraja dabogda zapalili savez sa sudijama.
chs1975mostar
znam jedno 70% a to je da zvjezda -jedinstvo je 2//a Goražde-slaven je isto 2//..tako da Slaven daje kuci bodove folimpiku!!@ vidjecemo ko sudi u gracanici!! bratstvu je jos dovoljan bod da ostane u ligi ?% al i sa ovim bodovima sto ima je siguran 80%,tako da u gostima protiv Bosne nebo trebao im bit problem!! a velez i bratstvo su u dobrim odnosima ?!! a jos o folimpiku kad su osvojili kup tad su na motoci dali bodove svinjskom,,da osvoji titulu a oni njima dali kup!! ovo sad prvenstvo je do sad najregularnije,, i Sarajevu Zelim sto bolji plasman u Evropi!!!i tako isto i želji!!!@ ovim ostalim poručujem da od iduće godine njihovo vrijeme je prošlo za dugo dugo vremena!!!nema vise aluminijskog ni para a ni Jelica,,ni kupovine titula!!! bez obzira STA i da se velez ne plasira u pl,,ovo sto velez radi ovaj projekat je totalna pozitivna strana,koja ima nadu nekom jakom velezu,,,jos nesto nije mi samo jasno od kud tolika mržnja prema velezu!! ovde na ovom portalu!!!pa STA je to nekom velez uradio??jeli ustao velez sa dijalizom bubrega 90/tih??jeli 95 poceo novi pocetak iz gareži pepela bez kuće i roditelja,kao pravo siroče??jeli 98 konačno dobio odgovor da nikad vise nece igrati na svom stadionu BB(koji ionako je bio najružniji u cijeloj ex/yu,,svaki kamen njegov znam svaki kutak odgojio se pored njega igrao se po njemu gledao svaku utakmicu na njemu,,dolazio po 2 sata prije utakmice,i opet kazem da je naruzniji bio al je bio velezov!!)???
starmac
Pa vec stavljaju Velez na streljanje.Nije dzaba ovo napisano.Unaprijed da kazem Gorazde-Slaven je dvica ko kuca i Olimpik na gostovanje kod Slavena uzima 3 boda.Idemo Rodeni u Gracanicu.Podrsku imate i jos veci broj nas dolazi.
Mostar
Sta serete Bratsvo je vec osiguralo prventstvo u Federalnoj imaju otpisanu Bosnu i to je to, a 4/4
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.