Da li ste spremi za dane u znaku Arsenala i Chelseaja?

Londonski rivali će u januaru tri puta odmjeriti snage

Da li ste spremi za dane u znaku Arsenala i Chelseaja?

Mjesec januar će na Otoku proteći u znaku velikih londonskih rivala, s obzirom da će Arsenal i Chelsea u prvom mjesecu 2018. godine čak tri puta odmjeriti snage.

Prvi od tri duela Plavaca i Topnika nas očekuje već večeras, kada će ove dvije ekipe odigrati susret 22. kola engleske Premier lige.

Susret na Emiratesu počinje u 20:45 sati, a Arsenal dočekuje Chelsea nakon osam utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Ipak, Wengerovi izabranici su u tom periodu uz četiri pobjede upisali i četiri remija.

Francuski stručnjak se pred večerašnji duel našao u velikim problemima i zbog povreda svojih igarača, pa tako neće moći računati na Girouda, Monreala i Ramseyaja, dok će utakmicu protiv Chelseaja najvjerovatnije propustiti i Kolašinac i Mesut Ozil.

Sa druge strane Antonio Conte nema problema sa povrijeđenim igračima, osim Davida Luiza, pa je sigurno da se Plavci mogu nadati da će prekinuti seriju utakmica Arseanala bez poraza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naredni duel Chelseaja i Arsenala nas očekuje već za sedam dana kada će Plavci ugostiti Topnike u prvoj utakmici polufinala Carabao Kupa, dok je drugi polufinalni okršaj ove dvije ekipe zakazan za 24.1.2018 godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti