"Da sam makar minutu dobio, samo da osjetim kako je biti na SP-u"

Radja Nainggolan je baš tužan

"Da sam makar minutu dobio, samo da osjetim kako je biti na SP-u"

E. Škorić

Ne stišava se bura od jučerašnje odluke belgijskog selektora Roberta Martineza da izostavi Radju Nainggolana sa spiska igrača za Svjetsko prvenstvo.

Belgijski mediji sada su najveću pažnju posvetili Nainggolanu. Nogometaš Rome ispao je velika žrtva, a selektor Roberto Martinez je taj kojeg sve manje vole, a on tek nedavno potpisao produženje saradnje s Belgijskim nogometnim savezom.

Radja je tužan, oprostio se od reprezentacije, a u razgovoru za Studio Brussel opet je izrazio žal što ne ide na Mundijal, baš kao što nije išao ni prije četiri godine u Brazilu.

"Kad bih barem dobio jednu minutu u grupnoj fazi samo da osjetim kako je igrati na SP-u. Uvijek sam sanjao da idem na SP, mislim da sam zaslužio. Tužan sam i razočaran", rekao je Nainggolan.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Osjećam se dobro ipak. Dobro je znati da vas toliko ljudi podržava i brani. Činjenica da su moji saigrači reagovali govori da nije bio problem u meni ili nekome od igrača već u selektoru", zaključio je veznjak Rome i sada već bivši reprezentativac Belgije.

Top Komentari

Benjamingst
Martinez na ovom SP moze lahko da se obruka. Mozda i leti vani. Navijaci ga nevole, igraci isto evo sad i medine udarili na Martineza. RADJA je morao biti na ovom SP....
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi