"Da sam na mjestu Džeke ne bih razmišljao o odlasku iz Rome"
FOTO - EPA

"Da sam na mjestu Džeke ne bih razmišljao o odlasku iz Rome"

A. Beganović

Nakon što je bosanskohercegovačkom reprezentativcu i napadaču Rome, Edinu Džeki, propao transfer u Juventus prije par mjeseci, govorilo se i o njegovom eventualnom prelasku u Inter.

Takve informacije i dalje se pojavljuju u pojedinim italijanskim medijima, a o svemu tome govorio je nekadašnji fudbaler nekoliko italijanskih klubova među kojima je i Inter, Alessandro Scanziani.

Na pitanje novinara ko bi bio idealna zamjena za Romela Lukakua, Girourd ili Džeko, Scanziani je odgovorio da je na mjestu Džeke ne bih razmišljao o odlasku iz Rome.

"Čini mi se da je Inter bio blizu kupnje prvog, ali mislim da to ovisi i o njemu", rekao je Scanziani i dodao:

Isto vrijedi i za Džeku, kapiten ste u Rimu, a u Interu riskirate da ćete igrati samo na nekim mečevima. Da sam na njegovom mjestu, ne bih razmišljao o odlasku iz Rome."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baco
Ja i..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi