16

Komentari (16)

Pajkan
Yebo maku kad se sjetim da je Semir Stilic bolje kotirao u Lechu jedno vrijeme od Lewata.
Ende
Jes u nasim medijima...
Pajkan
Ma jok...maksuz pratio tekme Lech Poznanja jos dok su obojica bili tamo.
Klicko
Ako panjzema osvoji to će bit nepravda nad svim nepravdama hahha.Nit je bio prvi strijelac lige,nit je osvojio istu
ArminA
Ocito da nemas pojma o nogometu opcenito. Koji god dobije tu nagradu biti ce zasluzeno. Covjek najbolji strelac i najbolji asistent i ti neki frcko naso se komentarisati..
denimen9
Bolje da Benzema dvije dobije odjednom.
miki30
Haj malo to sad protumači zbog čega Benzema a ne Lewandovski. Jel to onako čisto navijački ili imaš neke druge argumente koji će potvrditi tvoju tezu da Benzema više zaslužuje. Znači radi se o PROŠLOJ sezoni.
KB9
Sta ocekivati od igrac bARCELONE kad je glavni kandidat igrac RM BENZEMA ;)
KB9
@sta radi bayern kupuje igrace po BL i slabi protivnike....sta Benzema i Real rade zadnjih 8 godina....osvajaju LP 4x ;)
user1613424508
A jaka im liga najveceg bajernovog konkurenta Ajaks rasturi ko bugarsku skupstinu. Dortmund-Ajaks 1-3
decak
Zato je Ronaldo i osvajao zlatne lopte ispred Reala, sad je zaista vrijeme Leva da osvoji zasluzio je to za ove dvije godine...
miki30
Buraz de ba malo budi realan. Svaka čast Realu i svala čast Benzeme nema tu šta ali ovdje se radi o prošloj sezoni i tu je Lewa podero. Znači ako ćemo gledati zadnju sezonu onda nema tu dileme da Lewa treba dobiti, mada je trebao i onu prošlu al et pokradoše ga. Još kad čujem onu tezu, Lewa zna samo u Bundesligi zabijati. Pa gledaj te bolan koliko je čovjek postigao golova u ligi šampiona. Ludo zvuči ali je tako, bolji prosjek ima i od Ronalda i Messia na 100 utakmica.
miki30
Halllo gospodine šta ima sad to sa ovom temom? Liga šampiona i ona slaba jelde??. Na 100 utakmica 80 i kusur golova! Bolji prosjek od svakog igrača na ovoj planeti. Al jok, vi odma počnete kenjati zna samo u Bundesligi zabijati. Bolje nekad šutiti nego se brukati.
Zalik
Nisu oni nego sudije i Perez
Sloboda
Real - Šerif 1-2
Sloboda
A od koga Real kupuje??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.