17

Komentari (17)

nakopitam
Sa ovim ce Sarajevo ponovo postaviti rekord transfer.
Mostarac94
Zar ovog nisu otpisivali u pocetku sezone? Kao najgoreg ikad a sad ce jos zaradit na njemu
Mowzilla
Ako onda u Bochum, pa makar vodu morao nosit. A za olimpiju pitaj havera Almedina kako je tamo prosao...
bazaorao
Ma nek ga daju besplatno i onako mu pitari na forumu prebrojavaju na kamaru sve što ima. Govorili su da ide i on i otac kako bi ih pojačali. A sad?
pjanke.sa
Varesanovici su pravi dokaz koliko se u Sarajevu mrze Sarajlije od pridoslica koji se grcevito bore da osvoje grad ! Podrska Dalu i Mirzi svim srcem!
zgembo.popuslic
Sto jest jest trebate im dati podrsku zbog ove polusezone. Mirza kao trener ostvario cilj, a Dal sa svojim golovima u tome debelo zasluzan. Bas bi glupo bilo da ga tjerate nakon ovakve polusezone i jos se upozno sa igracima, uspostavio neki svoj sistem igre a igraci se uigrali. Novi trener znaci i novi igraci i novo uigravanje
pjanke.sa
Joj zeljovac moj vas ima svakakvih, ali sto nas ima to je dabogsacuva. Ne kontamo mi da se za 18 mjeseci ne moze nista ozbiljno napraviti. Ali hajd valjda cemo skontat jednog dana kad se emancipujemo malo i odrastemo.
zgembo.popuslic
Ma svako kod nas hoce instant rezultat, u svakom klubu. U sezoni se po tri trenera promijene. Tako mozda dobijes rezultat za jednu sezonu al dugorocno nigdje nas nema
789012455
Hebo Olimpiju ,bit ce boljih mnogo ponuda lakapo ...
Arnel925
Šta ćeš u Olimpiji kad te traži ekipa iz Bundeslige
user1655831611
Ako mislis da bi igro u u Bundesligi onda si poremećen ko zna šta ovi izmišljaju.Čuže i Santos su miljama ispred njega
Arnel925
Čuže isto neće dugo ostati u Zrinjskom i mogao bi isto igrati u Bundesligi. Ja samo govorim za Varesanovica, dobar je bio u zadnjem djelu sezone. I mislim da bi mogao da igra, trebalo bi mu malo vremena da se navikne ali sigurno bi mogao.
Ende
Hahahhaha pa sto ne traze cuzeta i santosa
Saledina
A sto nebi igrao u Bundesligi,pa čovječe igrao je u Liverpoolu (mladi),sta pričaš ti...
zgembo.popuslic
Duljevic u svoje vrijeme bio puno bolji igrac pa nije uspio u Njemackoj. Ovo je samo napucavanje cijene a zavrsit ce u nekom turskom prvoligasu, sto opet nije lose, samo od Njemacke nema nista bar ove godine.
Arnel925
Duljevic nije imao mentalitet nažalost za Bundeslige. Nije imao samopouzdanje. Dosta loši igrači su uspjeli ali kad su došli samo su napredovali. U njegovom slučaju išlo je u drugom smjeru. Recimo Dzeko nije ni uspio u BiH ali sa svojim mentalitetom uspio je više kad je otišao u inostranstvo. Sve je u glavi igrača.
zgembo.popuslic
Pa i ja kazem da je trenutno kvalitet za turske lige, pa tu ako bude dobar i pokaze se onda ce i napredovat za jacu ligu. Al trenutno nije kvalitet za Njemacku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.