25

Komentari (25)

Vrbaski
Nisam ljubitelj Zrinjskog ali su ljudi izdominirali ligu a pozvan samo Bilbija.. , Zaslužio jeste, ali Ćorluka i Janković su perspektivniji i morali su biti na spisku ako se već zovu igrači poput Varešanoviča i Hodžića.
Ecosport
Allaše baci taj meteor na BiH molim te
Kyle8812
Svaka čast za pozive i Dalu i Hodžiću,ako išta cijenim kod ovog selektora to je onda ovo,bar ce grizti kao da je zadnja utakmica ako udju u igru.Moramo razviti igrače i prodavati ih u Poljsku,Belgiju,Austriju dok naše ekipe ne budu ograle neko evropsko takmičenje jedini je to put ka boljoj repci i dijaspora!
enko
Uhodan sistem pozivanja nwkog igraca koji nemoze biti okosnica reprezentacije.poziv je uslijedio da bi digli cijenu i da sarajevo zaradi.imas neke zemlje koje ti nemogu omoguciti transfer ako nisi bio reprezentativac.
Skender
ne hlupetaj. Varesanovic je ove godine najboklji igrac Sarajeva. Potpuno zasluzeno.
MaDaj
Meni na FM-u prvotimac već par godina
rabodimis
Uopste nije zasluzio poziv za reprezentaciju..
user1655831611
E ako on sad bude igrao bar 20 min po utakmici sa jadnih osam golova stvarno nema smisla za reprezentacija dok nemanja na ljeto nakon 33 gola nije bio ni na klupi
Kyle8812
Da razlika jednu 10 godina ništa strašno,AMF i CF poredjenje,gdje realno imamo 4-5 opcija boljih od Bilbije da se ne uvrijedi.
user1655831611
Ok toliko su vam te opcije dobre da ne mozete se za euro kvalificirati a mi bili drugi i treći na svijetu
Sanska_Prangija
Znaci jedan liverpool vidio da momak ima potencijala, a vi ovdje pljujete po njemu. Niste niko i nista, bas poput mene, a tu laprdate..
pjanke.sa
Da ti kazem lafe, ovaj nas narod, posebno navijaci ali bas svih klubova, samo znaju da pljuju. Ama bas nista drugo ne znaju. Jedva cekaju da nekome ide lose pa da ga ocrne najgore. Najbolji primjer je Dal. Ne vjerujem da ti i ja tu ista mozemo uraditi.
enko
Pacsto ne osta tamo ako je za liverpul,jedno je prepoznati talenat a drugo je razviti se u igraca,modernog ,koji voli raditi.to je liverpul prepoznao.
user1680563303
Adrian
Šta će igrači iz ove miki maus lige. Neće igrat u prvih 11 prema tome nema potrebe za ovim, isto što je bilo i sa Bilbijom.
plemic
on će igrati sigurni, i skače mu cijena za vani.
Adrian
Sve je to meni jasno ali nije reprezentacija mjesto gdje se iskaljuje, jedan Zolotic ne igra, covjek u portugalskoj ligi igra, ako je nasa liga bolja of portugalake onda uredu.
nakopitam
Zasluzeno! Daleko najboljii domaci igrac nase lige. Niko mu nije ni do koljena
bazaorao
Naravno. Koliko je dobar samo treba pročitati komentare navijača Sarajeva od prije 2 mjeseca
nakopitam
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti