7

Komentari (7)

GuiliDamou
Dal ce napraviti karijeru ako Bog da, a onda ce pojedinci na aparate, dao Bog one od srebrne maline!
Drakula
Dal je smece od igraca nosite ga sto prije ufurana zvijezda. Sarajevo ima kvalitetnijih igraca od ovog razmazenog derista sto od 40 udaraca udju dvije lopte jedva. Smijesno ko god ga hvali
pjanke.sa
Sretno Dal da te sreca prati. Nadam se da ces tamo uspjeti i da ces pokazati svoj kvalitet. Ovo sa Mirzom ne ide brate nikako. Cini se da nisi dorastao pritisku.
Unikat
Stvarno cirkus sta pisete. Neosporno da je Dal dobar igrač, ali Dal je igrac koji je u Sarajevu najvise nazadovao od dolaska Mirze. Mislim da igrač u njegovim godina, neospornih igrackih kvaliteta, treba vise vremena posvetiti treningu i radu na sebi, jer nemoguce je da u tim godinama igras konstantno, a apsolutno nista ne napredujes, vec samo ides nazad. Ovom momku staviti jakog trenera i onda ili bi bio igrac ili bi zavraio u 1. FBiH. Mislim da bi ipak postao dosta dobar igrac.
nakopitam
Povedite mu i babu narkomana i mirvaha pusikurca
nakopitam
HahHahahahahhahaahhahahaaaAAAAAHHHHHHHAHHhhhahHahhHaahahahahahhahahahahahahahahahahahahhhhhhhHhhhhhhhhhhHhhHhHhhahhaahfDaafRarfgGgGgHaakajhahahshahahhahahahahhhahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti