14

Komentari (14)

Fino alla Fine
****o još hercegovac
Noname992
Tako o Hercegovcima pa dođi da vidiš sunce tokom cijele godine u tu istu Hercegovinu. A što se tiče Salihamidžića on je neko i nešto u njemačkom velikanu, a mi možemo samo ovako bacati neke komentare na račun onih koji su uspjeli
user1639705257
Stvarno ovaj Hasan ( posebno što je Asan (:- ... ) ne zna čoek da radi u velikanu kao Bayern. Baš je pravi švabo, čak ni djeci nije dao imena BH sram ga bilo.
denimen9
Blind stari bauštelac. Bahati potez Hasana, nema dalje.
NKZ1922
Strašnog igrača? Frajer imao dogovor sa Royal Antwerpom da pređe kao slobodan igrač i onda su ovi uletili. Toliko je strašan.
axel42
Momak ovo su amateri na ovom sajtu!! Ali ja hoću da kažem da ovaj transfer Bayerna nije loš, jer je ovaj momak planiran kao backup za Daviesa! Gdje ćeš naći igrača ovakvog tipa( ipak je ovo reprezentativac Holandije), koji je spreman dobrovoljno da sjedi na klupi i da čeka koju minutu da igra?? Ali ljudi to nerazumiju, odmah kritikuju!!
user601
potreban im je igrac dok se Hernandez ne vrati,kao sto im je potreban golman dok se Neuer ne vrati,znaci kratkorocno...zbog toga nisu uzeli Livakovica jer bi ih skupo kostao da im sjedi na klupi kad se Neuer vrati...za pare koje ce potrositi na Blinda su itekako dobili dobrog i iskusnog igraca koji im moze pomoci ...a ti bi vjerovatno da si na Hasanovom mjestu doveo ove dvije zamjene za jedno 100 miliona i mislio da si hadzija
axel42
Nekontaju to ovdje!! Sve menadžer do menadžera!
user1639705257
@axel42 nekontaju ili NE KONTAJU??? Uzmi si LEKTORA (:-
axel42
Čuj ovog profesora! Najjači ste mi Vi koji dodjete ovdje i tražite gramatičke greške kod drugih!! Imaš li šta reći na temu LEKTORE, nismo na času bosanskog jezika!
user1639705257
@axel42 šta ćeš pašice? Mi smo lektori sa fakultetima i magisterijima sa respektabilnih inozemnih sveučilišta a ne kao vi iz ( neću imenovati sve poštujem ). NE KAKI , LEKORE. edukuj se ili trebu nađi... Udara u glavu hehehe
axel42
Znači nemaš ništa reći na ovu gore navedenu temu?? Ok!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.