Dali ga Dinamu da dovedu Halilovića, a sada čine sve da vrate novog Ronaldinha u Barcelonu!

Nestvaran dribling fudbalera Modrih

Dali ga Dinamu da dovedu Halilovića, a sada čine sve da vrate novog Ronaldinha u Barcelonu!

E. Čaušević

Fudbaleri zagrebačkog Dinama minulog vikenda poraženi su u gostima u derbiju protiv Rijeke sa 1:0.

Dinamo nije uspio da dođe do pobjede na Rujevici protiv Rijeke, no nakon meča svi pričaju o novom Ronaldinhu. Naime, u centru pažnje našao se Dani Olmo o kojem danas čak piše i ugledna Marca. Olmo je imao nevjerovatan solo prodor na meču protiv Rijeke, a ovaj video postao je hit na društvenim mrežama.

To je prvo objavio njegov otac Miguel Olmo koji je poručio da je ponosan na svog sina i citirao je poznatu izjavu Muhammada Alija "Treniraj dok drugi spavaju, uči dok se oni zabavljaju, ustraj dok se odmaraju i živi što oni sanjaju".

Zanimljivo da se Olmo nalazi na meti Barcelone iz koje je i stigao u Dinamo prije nekoliko godina. Barcelona je odlučila da ga pusti 2014. godine u Dinamo i uključi tada u transfer Alena Halilovića za kojeg se vjerovalo da će biti velika zvijezda.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ipak, Halilović se nije pokazao u Barceloni, a trenutno grije stolicu na tribinama u Milanu. S druge strane Olmo igra fantastično u Dinamu, a za prvi tim ovog kluba debitovao je sa svega 17 godina. Svi kažu da se radi o sjajnom fudbaleru, a Barcelona ga želi vratiti u svoje redove. Ipak, ne sumnjamo da će Dinamo to masno naplatiti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
A ovaj sto prenosi ni habera ahaha
26 1
pogba69
Novi Ronaldinho? Ok.. hahaha
19 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi