Dalibor Pandža objavom na storyju žestoko 'prozvao' Rođene i zapalio društvene mreže

Napadač Vukova poslao poruku Mostarcima

Dalibor Pandža objavom na storyju žestoko 'prozvao' Rođene i zapalio društvene mreže

S. Grebović

Danas su odigrane sve utakmice 26. kola Prve lige Federacije BiH osim meča između TOŠK-a i Goražda koji je na rasporedu sutra, a nove pobjede su ostvarili Velež i Olimpik.

Tako su Rođeni i Vukovi sa Otoke nastavili 'mrtvu trku' kada je u pitanju borba za plaman u BH Telecom Premijer ligu BiH.

Velež je pogocima Brandaa, Marquesa i Fajića bio siguran protiv Orašja sa 3:0, dok je Olimpik u infarkt završnici slavio u Bihaću pogotkom Mile Pehara u sudijskoj nadoknadi. Prethodno je Olimpik poveo u 63. golom Beširevića, da bi Jedinstvo izjednačilo pogotkom Nuspahića sa bijele tačke u 90 minuti.

Igrač Olimpika Dallibor Pandža je na svom Instagram storyju napisao zanimljivu poruku riječima "i da nam ga dobro po*ušite crveni" sa naglaskom na 'crveni' koje je označio upravo tom bojom, aludiravši na igrače i navijače mostarskog kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Sramota ... Da takve stvari pise jedan sportista... Na ovo mora Olimpik reagovati,ako im je preostao i gram sportskog duha i izvinuti se Veležu...
39 1
ibrahim51
Koje taj Pandza da on bude u jednom Sarajevu srcu BiH. I tako brezobrazne rijeci slati Velezu kojem su njegovi sunarodnjaci sve oteli. To treba istjerati iz Sarajeva. Dali bi neki fudbaler musliman smjeo iz Zrinjskog pisati protiv kluba Siroki brijeg.Moze to u nas proci. Potuku se navijaci bosanska dva velika kluba na dan utakmice putujuci na utakmice svojih klubova. Ima nesto sto mora biti sveto. Da ne moze neko vrijedati moju bracu ma koje velicine on bio.Makar bio Ronaldo a ne Pandza da vrijeda ruzno BiH velikana Velez.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi