Dalić: Gdje bi nam bio kraj da imamo toliko novca kao vi?

Poruka za Engleze

Dalić: Gdje bi nam bio kraj da imamo toliko novca kao vi?

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske igra u srijedu utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva protiv selekcije Engleske.

Na press konferenciji nakon meča sa Rusijom selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, izjavio je da je njegov tim veoma umoran jer su u prethodne dvije utakmice morali igrati produžetke. No, on je poručio da će njegova ekipa biti spremna da se suprostavio Englezima.

"Imamo dosta poštovanja prema Englezima, ali vjerujemo u nas. Sigurno je da nam neće biti lako jer smo igrali dvije utakmice po 120 minuta i mnogo smo se potrošili. Ipak, vjerujem da imamo dobar motiv jer je to polufinale i da ćemo nekako pronači novu energiju", rekao je Dalić, te potom poslao zanimljivu poruku Englezima:

"Mnoge ekipe koje su bolje od nas su već kući i to je sjajno za nas i dokaz da smo napravili veliki uspjeh. Ako zaustavimo jaku i bogatu selekciju Engleske onda će to biti još bolje. Da je nama novca kao što imate vi gdje bi nam bio kraj?".

Top Komentari

stopkrkanima
Culic ovo procitao i napisao onda idiotski clanak, kakav i jest sklon njegovoj malenkosti...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi