Dalić i Giggs odabrali startne postave

Uskoro počinje utakmica u Osijeku

Dalić i Giggs odabrali startne postave

Danas se od 15:00 sati igra duel kvalifikacija za EP između Hrvatske i Velsa.

Hrvati žele popraviti utisak nakon poraza od Mađarske u prošlom kolu kvalifiacione grupe F, a za to imaju priliku pred svojom publikom protiv Velsa.

Kako utakmica počinje za nešto manje od sat vremena, poznati su i sastavi dvije reprezentacije.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić se odlučio za sljedećih 11: Dominik Livaković - Dejan Lovren, Domagoj Vida, Borna Barišić, Tin Jedvaj - Marcelo Brozović, Luka Modrić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Josip Brekalo - Andrej Kramarić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sa druge strane, selektor Giggs se odlučio za ovu startnu postavu: Wayne Hennessey - Connor Roberts, Chris Mepham, Jamie Lawrence, Ben Davies - Joe Allen, Matthew Smith, Daniel James, Harry Wilson - Will Vaulks - Gareth Bale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi