7

Komentari (7)

Benjamingst
I on je koji mrzi BiH, koji bi sutra podrzavao tkz HB. Da se siri to Hrvatsko zajednistvo? Bilo bi bolje da se siri mir i ljubav kao toletancija u BiH da se narod ne dijeli.
Gdje ides Dalicu tacno, da li je to pravac Vrapcici.
Dobojlija
Da, Vrapcici,ane hnk svinjski I u dio Mostara koji ima ulice koje nose imena ustasa monstruma budaka I ostalih
Mirko
Je li Dobojlija a u kojem se gradu nalazi ulica fašiste Mustafe Buduladzica??U kojem djelu Mostara se nalazi ulica nazvana po jednom od najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća M.Tita? A za tvoj info Dalic dolazi u Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača!
DamirT
Tito je zlocinac samo za one koje je slao na goli otok.Niste mi jasni,imali dzaba zdravstvo,odmah poslije skole dobijemo posao,dobijemo krov nad glavom i opet vam ne valja.Sad vam je kao dobro niko nema para za hljeba,vecina gladuje itd.
mostarac1964
mars Mirko u picku svoje matere supcino ustaska.Jajare jedna ne valja vam gdje ste rodjeni a Hrvatska nemoze ocima da vas gleda majmuni.
Haroni
Mirko, poserem ti se na to vase quasi zajednistvo. Takvim naseljenim fašistima poput tebe nema mjesta na dunjaluku a kamoli u Mostaru. Kamo srece da se citav zapadni dio zove Dragan Markovina, inace moj dobar prijatelj iz djetinjstva. #musvdg
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti