Dalić: Neću biti na meču Hajduk - Dinamo, idem u Mostar

Selektor Hrvatske propušta derbi

Dalić: Neću biti na meču Hajduk - Dinamo, idem u Mostar

Edmir Škorić

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić neće prisustvovati sutrašnjem hrvatskom derbiju između Hajduka i Dinama.

Hajduk i Dinamo od 19 sati igraju derbi na Poljudu, a Dalić će umjesto ove utakmice posjetiti Mostar.

"Neću biti na derbiju na Poljudu jer je predstavljanje knjige o Svjetskom prvenstvu u Rusiji u Mostaru dogovoreno još prije tri mjeseca za taj dan u to vrijeme. Tada se nije znalo kad će se igrati derbi", rekao je Dalić za 24sata.hr, pa je dodao:

-"Iako ja neću biti na utakmici, tamo će biti netko od mojih suradnika. Želim predstaviti knjigu i u Mostaru da se širi to hrvatsko zajedništvo".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dalić je i dalje jako popularan, kako u Hrvatskoj, tako i u BiH, nakon što je Vatrene odveo do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji prošlog ljeta.

Top Komentari

Benjamingst
I on je koji mrzi BiH, koji bi sutra podrzavao tkz HB. Da se siri to Hrvatsko zajednistvo? Bilo bi bolje da se siri mir i ljubav kao toletancija u BiH da se narod ne dijeli.
9 0
Gdje ides Dalicu tacno, da li je to pravac Vrapcici.
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi