Dalić potvrdio: Tri superstara se 'vraćaju' protiv Španije
Hrvatska je ostala bez tri vrlo važna igrača naklon Mundijala, pa im ovom prilikom želi odati priznanje.

Hrvate čeka težak susret

Dalić potvrdio: Tri superstara se 'vraćaju' protiv Španije

Reprezentaciji Hrvatske slijede nove obaveze u Ligi nacija, a naredni meč će odigrati protiv Španije na Maksimiru.

Bit će ovo prvi susret za Hrvate na Maksimiru nakon što su osvojili srebro na Mundijalu, a selektor Zlatko Dalić je otkrio kako će istom prisustvovati i tri superstara ove selekcije - Mario Mandžukić, Danijel Subašić i Vedran Ćorluka.

Podsjetimo, sva trojica su s oprostila od reprezentacije poslije Mundijala, a HNS ih je pozvao da prisustvuju ovom susretu.

"Oni dolaze, HNS ih je pozvao, dio su naše obitelji, a to želimo čuvati. Sada je prilika da se okupimo, budemo zajedno. Ne smijemo ih zaboraviti, niti ono što su dali našem nogometu. Bit će s nama protiv Španije, htio sam ponovo da budemo skupa, obnovimo to zajedništvo. Dobit će svoja priznanja i biti na utakmici sa Španjolskom", rekao je selektor Dalić za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi