11

Komentari (11)

Milfhunter
Neznam čemu podcjenjivanje čovjeka koji je sa Hrvatskom bio drugi i treći na svijetu. Pa da je izbornik Španjolske, Njemačke, Engleske, Portugala to bi bio uspjeh
hajduk1950
Zlatko Dalić je već trener svjetske velesile.
tarchi
Ahahahahhahahshshhsshahaha danas je 7.Januar, a ne 1.April.
Toniche
Pa za one koji nemaju pojma kao ti to je šala.. Ali u stvarnosti ovo je covjek koji je sa osrednjom hrvatskom u 2 svjetska izgubio samo dvije utakmice. I osvojio dvije medalje... Šta li je sposoban uraditi sa ekipom poput brazila..
saju701
Sta ce Brazil prolaziti utakmice na penale sa Dalicem haha vrijedno pokusaja.
SanchoPanza
Ja ne znam zašto bi ovo nekome bilo smijesno. Za razliku od Dungi, Titea i ostalih Brazilskih selektora Dalic iza sebe ima velike rezultate. Ocigledno je da itekako zna pripremiti ekipu za turnirsko natjecanje.
senad222
Mlo ste poranili sa Prvo Aprilskim salama
koraj
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.