Zlatko Dalić objavio spisak putnika za Katar: Jedan igrač Dinama posebno je razočaran

Objavljen spisak Hrvatske

Zlatko Dalić objavio spisak putnika za Katar: Jedan igrač Dinama posebno je razočaran

Eldar Ganibegović

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić objavio je spisak igrača na koje će računati za dvije prijateljske utakmice u martu.

Vatrene očekuje put u Katar gdje će 26. marta igrati protiv Slovenije, a tri dana kasnije protiv Bugarske.

Igrač Dinama Bruno Petković posebno je razočaran nakon što je vidio spisak, s obzirom na to da nije dobio ni pretpoziv koji su dobili golman Lovre Kalinić, stoper Mile Škorić, napadač Antonio Mirko Čolak i veznjak Nikola Moro.

Spisak reprezentacije Hrvatske:

Golmani: Dominik Livaković, Ivo Grbić, Ivica Ivušić.

Odbrana: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Marin Pongračić.

Vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Kristijan Jakić.

Napad: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Josip Brekalo, Mislav Oršić, Marko Livaja, Ante Budimir.

Hrvatsku u junu i septembru očekuje Liga nacija gdje će igrati u grupi s Francuskom, Danskom i Austrijom, a za kraj godine kao šlag na tortu dolazi nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje će braniti srebro osvojeno u Rusiji 2018. godine.

Top Komentari

Realist
Sta ce mu Vida i Lovren. Ajde Lovren i nekako ali Vide ne moze ni u HNL vise
4 0
denimen9
Petković isto Fenerbahce... dok ga ne gledaš melje sve, jel odigraš na njih oni kiksaju. Tako isto i on, svaki put kada gledam Dinamo očekujem nešto od njega, ali nikako to još nisam vidio.. osim nekoliko tap-in golova.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi