15

Komentari (15)

zgembo.popuslic
Nek si se ti zajedno sa ostalim uhl****o u klub i trosio tudje pare, nije ti padalo na pamet da nesto i sami zaradite. Sad bi opet da neko dodje i daje a vi da trosite i gurate klub u minus
BlueBoys
. U Vijetnamu- za 1 euro mozes dobiti- 3kg pirinča, obrok u nekom od povoljnijih restorana ili 3 para jeftinih sandala.
disident7
Seljacki mentalitet.
disident7
Klasican primjer BiH privatizacije. Udje strani kapital a nasi nehl****ri vide svoj interes i ubace desetine svojih na budjet kluba i opterete klub sa troskovima parazita.
vuckobih
Gdje su pare, gdje je isparilo 12 mil. eura sto je Nam ulozio?
user1611963159
Ne kontam samo odakle se stvorio toliki dug...?
mosaljozemosaplavo
Za 12 miliona koliko su ulozili ovi iz Vijetnama mogli ste obezbijediti i titulu i izlazak u grupnu fazu nekog europskog takmičenja sad gdje su te pare otisle to su upitnici, skup je Sabrinin luksuzni zivot.
Zgembic
Mamau vam hebem hostaplersku upropasticete klub. Sad vam treba uletiti u klub i prebiti sve redom smradovi.
Lafac
Čuj par miliona eura dug
Zeleni_zub
Jos da se kasum pita oko cijena, dobro bi bilo :D
Ajax11
Ovde više niko ne zna ko pije a ko placa
epson
Hahhahahaha cuj 1 Euro hhahahahahaha
BlueBoys
Malina respiratori...xaxaxxaa
Rajvosa2019
Ko vas nezna skupo bi vas platio , ko zna sta je tu istina i ko govori istinu - samo bi me interesovalo gdje su se te sve pare isparile ? I jako me interesuje price oko stadiona i velika ulaganja ?? Ko ce platiti to planinarenje - ubjedjen sam da ovi nasi iz uprave dosta lazu i okrecu stvari kako njima pase - vec je odavno vrijeme za velike promjene u upravi
ObjektivnoGledam1946
Vala nijedna priča koju su obje strane pokušali prodati ne drže vodu, do kad više laži??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.