Urnebesna scena prilikom slavlja Sadikovića i saigrača

Osvojili Superkup Poljske

Urnebesna scena prilikom slavlja Sadikovića i saigrača

E. Škorić

Bivši igrač Željezničara Damir Sadiković na sjajan je način debitovao za Cracoviju u Poljskoj.

Sadiković je zaigrao sinoć u finalu Superkupa Poljske u meču protiv Legije, a tokom raspucavanja penala Sadiković je svoj realizirao i tako pomogao Cracoviji da dođe do trofeja.

“Zaista sam se osjećao sigurno kod penala, kao i tokom utakmice. I prije same utakmice nisam imao tremu. Trener je pitao ko će šutirati, ko je siguran u sebe, ja sam se javio, bio sam samouvjeren", kazao je Sadiković danas tokom razgovora za SportSport.ba.

A trofej koji je osvojen, nakratko se našao na travi. U trenutku kada je kapiten Cracovije krenuo da ga podigne, onaj "glavni" dio je izašao iz svog okvira, no ubrzo je vraćen, pa je krenulo slavlje.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi