Damir Sadiković se priprema za inostrani angažman?

Iza sebe ima odličnu sezonu

Damir Sadiković se priprema za inostrani angažman? · Saznajemo

A. Čaušević

Dolazak ljetnog perioda obično za fudbalere znači i promjena sredine. Kofere bi uskoro mogao početi pakovati i Damir Sadiković. 

Do prekida sezona Sadiković je igrao odličan fudbal, bio je među najboljim igračima Željezničara te je u kontinuitetu pružao dobre partije.

Posljedica za dobre parije, ali i neka vrsta nagrade mogao bi biti inostrani angažman, neslužbeno saznaje SportSport.ba. Ovaj 25-godišnjak već na stolu ima nekoliko ponuda a navodno najkonkretnija dolazi iz Mađarske. 

Sadiković je već jedno vrijeme proveo u inostranstvu i to u slovenskom klubu Krško. U BiH je osim za Željezničar igrao i za Mladost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši omladinski reprezentativac BiH je u ovoj sezoni bio standardan u timu Amara Osima. Odigrao je 20 ligaških te dva meča u Kupu. Postigao je tri gola i upisao isto toliko asistencija.

Damir Sadiković
Damir Sadiković FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: MF

Statistika

6 nastupa
6 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi