Legenda Premijer lige se nakon dva mjeseca očaja vratila gdje joj je i najbolje

Varea pronašao način za povratak porodici

Legenda Premijer lige se nakon dva mjeseca očaja vratila gdje joj je i najbolje

A. Čaušević

Pandemija koronavirusa je paralizovala skoro cijeli svijet. Zatvaranjem granica međunarodna putovanja su praktično postali nemoguća misija. 

Posljednja dva mjeseca legenda Premijer lige BiH i svojevremeno jedan od najboljih igrača bh. prvenstva Juan Manuel Varea je bio u očajnoj situaciji.

Varea je sredinom marta otputovao u Argentinu radi smrti oca. Naredna dva mjeseca je ostao zaglavljen u Buenos Airesu jer se nije mogao vratiti u BiH kod žene i kćerke.

"Na rubu sam očaja. Želim se vratiti svojoj supruzi i djeci kući. S obzirom na cijelu situaciju to izgleda nemoguće, ja sam pokušavao na sve strane, ali očito nisam nikome prioritet", rekao je tada Argentinac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nekoliko dana Varea je uspio riješiti svoj problem. Nakon presjedanja u Barceloni i Frankfurtu stigao je do Zagreba, a zatim se zaputio u Široki Brijeg kod najmilijih.

Inače, bivši ofanzivac Željezničara i Širokog Brijega je još uvijek aktivan i trenuton nastupa za hrvatskog niželigaša Kamen iz Podbablja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdwinPol
E cuj legenda hahahah ZASTO ?? Ni po broju utakmkca cak ne moze. Mozda samo zato sto je stranac, nasi novinari svrsavaju na takve.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi