Damir Skomina demantovao izjave o ratu u Ukrajini, žrtva je krađe identiteta na internetu

Uputio demant

Damir Skomina demantovao izjave o ratu u Ukrajini, žrtva je krađe identiteta na internetu

Edmir Škorić

Bivši slovenski sudija uputio je demant nakon što se pojavila vijest kako je navodno stao u odbranu Rusije, dan nakon što su joj FIFA i UEFA uvelike velike sankcije.

Danas se u medijima proširila vijest da je Damir Skomina dao svoje mišljenje o ruskoj invaziji Ukrajine. Ovakav stav, koji smo saželi i sami objaviliž, lažan je jer je Skomina medijima u Sloveniji otkrio da je žrtva krađe identiteta na internetu, koju je navodno prije nekog vremena prijavio policiji.

Umirovljeni FIFA-in sudija negira posjedlovanje vlastitog Instagram profila.

Profil s njegovim imenom i prezimenom marljivo objavljuje sadržaje iz njegovog života, a on tvrdi da ne stoji iza njega.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

S obzirom da je i SportSport.ba prenio vijest o reakciji Skomine na rusku invaziju, ovom prilikom mu upućujemo izvinjenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi