5

Komentari (5)

nakopitam
@bk123 Ne treba neka posebna analiza. Jednostavno je to. Mi od od njih nakon jednoga dobroga poteza odma napravimo Ronalda ili Messija i oni se ufuraju da su svijetske zvijezde, ali nakon njihove prve greske pocnemo im jebbati roditelje, a nakon druge greske im jebbemo sve sto im je sveto. Onda jos vide kako razni ''menadzeri'' za par stoja trpaju svoje igrace u prvi tim i daju im nenormalne ugovore, treneri su uglavnom obicne marionete koje rade sto im drugi narede. Osim toga, Sarajevo je jedna velika kasaba koja svakog profesionalca uzme pod svoje i jednostavno ga pojede. Tu pocinju druzenja sa samoproglasenima vodjama samoproglasenih najvjernijih navijaca, nocni izlasci, kurrve, alkohol, pa cak i neke slabije droge i tako oni propadaju. NAJVECI PROBLEM I SARAJEVA I ZELJE SU NAVIJACI, POGOTOVO NARKOMANCICI SA SJEVERA I JUGA!!!!!
nakopitam
''Dijete Sarajeva a briljirao u Zrinjskom'' Mozda to enkom zvuci cudno ali je to sasvim normalno pogotovo u ovom danasnjem ''FK Sarajevu'' koje je prodato kerojedu i koji ga polako ali sigurno gura prema gasnjenju. U ime svih Sarajlija (a malo nas je ostalo) RESPEKT ZRINJSKOM NASEM NAJVECEM KLUBU!!!
bk123
A ima dosta igrača koji su igrali u Sarajevu pa i Želji koji nisu iz nekog razloga pokazali nešto u sarajevskim klubovima da bi dolaskom u Zrinjski proigrali i to odlično....ova bi se tema mogla uzeti za ozbiljnu analizu zašto je to tako...
pjanke.sa
@bk123 pa u velikim klubovima veci je pritisak. Nema se tu sta analizirati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti