Dan koji će se pamtiti u Torinu: CR spreman za prvi nastup

Pripremni meč protiv B tima

Dan koji će se pamtiti u Torinu: CR spreman za prvi nastup

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa se u punom tempu spremaju za novu sezonu koja će startati narednog vikenda utakmicama Serije A.

Stara dama ponovo brani titulu na Apeninima, a mnogi s nestrpljenjem čekaju da na djelu vide Cristiana Ronalda koji je stigao u Juve ovog ljeta iz Real Madrida. Ronaldo još uvijek nije debitovao za Juventus, ali bi se to prema svemu sudeći trebalo desiti danas.

Naime, Juventus tradicionalno pred novu sezonu igra generalku u Villar Perosi protiv rezervnog tima. Massimiliano Allegri će u ovom meču računati na sve igrače što znači da će navijači Juventusa konačno vidjeli Ronalda u dresu ovog kluba.

Za Juve je ovo tradicionalno veliki događaj pred sami početak sezone jer će na tribinama biti rukovodstvo kluba, no sigurno je da će ovaj put u centru pažnje biti Ronaldo. Utakmica se igra od 17 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi