Dan kreće sa Tottenhamom, slijedi debi Artete i Ancelottija, a na kraju Leicester protiv Liverpoola

Četvrtak je dan za Premier ligu

Dan kreće sa Tottenhamom, slijedi debi Artete i Ancelottija, a na kraju Leicester protiv Liverpoola

Esmer Oštraković

Ljubitelji nogometa danas će moći uživati u Boxing day programu u Premier ligi, a očekuje ih nekoliko sjajnih utakmica.

Tako 19. kolo počinje već u 13:30 kada će Tottenham na svom stadionu dočekati ekipu Brightona. Domaća ekipa je apsolutni favorit na ovoj utakmici, posebno jer im je potrebna pobjeda nakon poraza od Chelseaja u prošlom kolu, a svoju opkladu za ovu utakmicu u Mozzart kladionici možete ostaviti OVDJE.

Šest utakmica igrat će se u terminu od 16:00 sati. Chelsea će na domaćem terenu dočekati ekipu Southamptona, te će pokušati doći do tri nova boda. Oni su u prošlom kolu slavili kod Tottenhama, te je za njih jako bitno da potvrde tu pobjedu. Chelsea je favorit, a Mozzart daje odlične kvote koje možete pogledati OVDJE..

Carlo Ancelotti će danas imati svoj debi na klupi Evertona, a u goste im dolazi ekipa Burnleya koja ne igra baš najbolje ove sezone. Nakon remija sa Arsenalom u prošlom kolu, sigurno je da će Everton danas pokušati ostvariti pobjedu, te da Ancelotti na najbolji mogući način želi započeti svoju novu avanturu. Kvote za ovu utakmicu u Mozzartu su jako dobre, a na ovaj meč kladite se OVDJE.

Možda i najzanimljivija utakmica u terminu od 16:00 sati, je gostovanje Arsenala kod Bournemoutha. Domaći na svom terenu igraju jako dobro, Arsenal najblaže rečeno igra očajno, ali danas je dan kada na klupi ovog tima debituje Mikel Arteta. Sve zanima kako će početi njegova era na klupi Topnika, a gosti su prema Mozzart kladionici blagi favorti. Kvote pogledajte OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od 18:30 na Old Traffordu će snage odmjeriti Manchester United i Newcaslte. Domaći jesu favoriti na papiru, ali nepisano pravilo je da ono ove sezone jako loše igraju protiv slabijih ekipa. To bi moglo dati vjetar u leđa gostima, a postoje i oni koji vjeruju da Newcastle može do iznenađenja večeras. Kvote koje Mozzart nudi za ovu utakmicu su sjajne, a možete ih pogledati OVDJE.

Dan završavamo sjajnom utakmicom, derbijem lidera na tabeli, protiv drugoplasirane ekipe. Da, riječ je o susretu između Leicestera i Liverpoola. Gosti još uvijek nemaju poraz u domaćem prvenstvu, a Leicester itekako ima šta da ponudi. Da li mogu do pobjede protiv lidera? Ostaje da vidimo. Mozzart i za ovu utakmicu nudi sjajne kvote, a opkladu za ovaj meč ostavite OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE