Dan nakon plasmana u Ligu prvaka: Za Zvezdu iz Nyona stižu fantastične vijesti

U grupnu fazu s navijačima

Dan nakon plasmana u Ligu prvaka: Za Zvezdu iz Nyona stižu fantastične vijesti

Crvena zvezda se sinoć konačno uspjela plasirati u grupnu fazu Lige šampiona, a danas su za beogradsku ekipu stigle fantastične vijersti iz Nyona.

Naime, njihov pravni tim je očigledno sastavio dobru žalbu, pa je UEFA odlučila da preinači prvobitnu kaznu od dvije utakmice za Zvezdu bez gledatelja u kaznu od jedne utakmice bez gledatelja.

Dakle, to znači da će beogradska publika moći da bude uz Zvezdu već u prvom meču grupne faze Lige prvaka, jer je srbijanski tim odradio jednu utakmicu bez publike i to onu protiv Red Bull Salzburga prije devet dana. Finansijska kazna je naravno ostala na snazi.

Za kraj još jednom dodajmo da će Zvezda protivnike u grupnoj fazi Lige prvaka saznati danas u 18.00 sati.

Top Komentari

kommando88
Fuj
15 12
djetesadrine
Klosari jedni
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi