Dva tweeta Salzburga nakon meča: U jednom su ostali bez teksta, u drugom ispali prava gospoda

Ipak uputili čestitku Crvenoj zvezdi

Dva tweeta Salzburga nakon meča: U jednom su ostali bez teksta, u drugom ispali prava gospoda

Fudbaleri Red Bull Salzburga su nevjerovatni pehovi u Ligi prvaka.

Iako uvijek važe za vrlo ozbiljnog rivala u kvalifikacijama za ovo takmičenje i za ekipu od koje se očekuje ulazak u grupnu fazu, oni to nikada nisu opravdali.

Salzburg je čak 11 puta došao do posljednje prepreke pred ulazak u samu evropsku elitu, ali nikada nije uspio da tamo i zakorači jer je svaki put zaustavljen. Sinoćnji poraz im je možda i najteže pao jer su vodili 2:0 i imali sve u svojim rukama, ali su ipak dozvolili da prime dva gola za 60 sekundi i na taj način su im strušeni snovi.

Na Twitteru su ostali apsolutno bez teksta nakon ispadanja u jednom tweetu, ali su u drugom ispali prava gospoda, pa su uputili čestitku Crvenoj zvezdi.

Naravno, Salzburg sada evropski put nastavlja kroz grupnu fazu Evbropa lige.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Sanel Orucevic
Supcine bili i ostali nekaihje zvezda pregazila.
8 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi