Zmajevi čekaju novog selektora

Danas zasjeda fudbalska vlada

14

Komentari (14)

mostarac
Begic lopov a ovaj moj komsija Ivan Beus-Dzoni do rata nije imao zuba krezav bio ne zna 2 recenice sastavit a o lopti da ne pricam nikad taj lopte nije igrao iza skole(25 maj) sem ako fali igraca onda ga uzmemo da igra dok neko ne dodje...Zahvaljujuci zlocincu Mili Puljicu dolazi do funkcije prvo u Zrinjskom a potom i u savezu i sve dok nam ovakvi sjede u savezu nema nam pomaka naprijed...Dovedite legende BiH fudbala Baku,Bolica,Barbareza,Glavasa,Konjica,Janjusa, ljude iz struke a ne ove lopove i ratne profitere!!!
sportissimo
"Najbitnija će biti druga tačka dnevnog reda koja se odnosi na analizu i prijedlog plana za imenovanje selektora A reprezentacije". Ko je ovdje lud? Znači trebaju sjednicu da bi dogovorili analizu i prijedlog plana za imenovanje? Onda će im u januaru trebati sjednica da predlože par njih. Onda će u februaru da glasaju ali neće biti dogovora, tako da će u martu 2 dana prije utakmice dovesti nekoga s brda s dola. Ovo treba pod hitno raspustiti sve i postaviti ljude koji hoće da rade. Primaju platu da bi jednom mjesečno održali sjednicu. Oni još žive u jugoslovenskom sistemu i misle da su boga za m**a uhvatili kad su došli na ovu poziciju.
Terminator
Ovo je ta grupa koja je zavila u crno naš fudbal.Nije toliko važan sekektor koliko savez.Ove sve treba smijeniti i dovesti nove ,mlađe ljude.Prvo savez napolje.Samo bivši fudbaleri da sjedu u te fotelje,naravno oni zaslužni.Selektora izabrati je lajši dio.
konjnakvadrat
Kad ce ove pickhetine stat pred novinare i odgovoriti na mnoga pitanja
starmac
Ili DUŠKA za selektora ili savez napolje.Dosta je vaseg izbora.BiH hoce DUŠKA BAJEVICA i njegove saradnike.
BJB1
Dusko Bajevic je!
user245
Cuj to razmisljaju jos?Dok telece glave sta smisle doce i mart.
Chupy
Nemojte gaVamiti na nase manekene. Vidite kako im lijepo stoje sakocici, kravatice. Foteljice fine. Lijepo se jede. Pije se fino. Plate super. Putuje se po evropi. Hotelcici fini. Pa zasluzili su to oni jbg Svake kvalifikacije oni nama draž baraža omoguce, dobro nekad i ne osjetimo te drazi jbg Pa ne moze uvijek, nekada se isprijece jake reprezentacije poput Moldavije, Letonije, Gruzije, a bgmi u zadnje vrijeme i onaj Gibraltar zabije gol "ponekome", pa ne vidimo baraz. Na stolu je borovnica, kisela, voda obicna i mandarina. Ne smije da fali ni 20 min koliko traje presica. I ne smije!!! Nase ljepote uvijek moraju da krkaju.
K79
Joj tebe pa moraju malo uzeti borovnice i mandarina sad je vrijeme prehlada nedaj bože prehladit će se !
Bulle
Imamo vremena polako prvo sjedite koja kafica, pa prijedlozi pa tamo nekad krajem februara odlučite koga ćete za selektora....hoće na ptvenstvo a danas nako malo da sjedu...
Arnel925
Ancelotti vec se zna
K79
Emery , Pochetino svi su slododni hahh hahh
KlaCkaLica11
Nek ste vi zgradurinu napravili da imte gdje sastanke odrzavat a to sto se PL igra u blatu nema veze jer najbitnija je reprezentacija bem vam majku lopovsku!
Strucnjak12345
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.