Danas zasjeda fudbalska vlada

Zmajevi čekaju novog selektora

Danas zasjeda fudbalska vlada

A. Čaušević

Najodgovornije osobe za imenovanje novog selektora reprezentacije BiH sastat će se danas u Sarajevu. 

Redovna 43. sjednica Izvršnog odbora NFSBiH će se održati u zgradi Saveza uz već ranije određen dnevni red.

Kako sada stvari stoje danas neće biti imenovan nasljednik Roberta Prosinečkog koji je prošlog mjeseca nakon neuspješnih kvalifikacija za EURO napustio kormilo.

Najbitnija će biti druga tačka dnevnog reda koja se odnosi na analizu i prijedlog plana za imenovanje selektora A reprezentacije te plan nastupa Zmajeva za martovski baraž.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Raspravljat će se i o nastupima ostalih selekcija, zatim razvoju mladih igrača te o prijedlogu novog Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača.

Početak sjednice je zakazan za 14:30, a članovima IO je već ranije nagalašeno da su obavezni prisustvovati sastanku tzv. "fudbalske vlade".

Top Komentari

KlaCkaLica11
Nek ste vi zgradurinu napravili da imte gdje sastanke odrzavat a to sto se PL igra u blatu nema veze jer najbitnija je reprezentacija bem vam majku lopovsku!
7 0
user245
Cuj to razmisljaju jos?Dok telece glave sta smisle doce i mart.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije