Zvijezda Barcelone se maskirala i u sitne sate lijepila plakate po Barceloni s posebnom posvetom

Otkrio sve na Instagramu

Zvijezda Barcelone se maskirala i u sitne sate lijepila plakate po Barceloni s posebnom posvetom

Endin Čaušević

Dani Alves ponovo se našao u centru pažnje španske javnosti, ali ne zbog partija na fudbalskom terenu.

Brazilac u posljednjih mjesec dana nije previše igrao u dresu Barcelone, te je imao nešto više vremena za neke privatne obaveze.

Nakon što se prije nekoliko dana u Barceloni družio s Paulom Dybalom ovaj put je Alves došao u centar pažnje zbog saradnje koju ima sa EA Sportsom vezanu za igricu FIFA 22.

Naime, Alves je sve iznenadio svojim objavama na Instagramu jer je pokazao da je sinoć hodao po ulicama u Barceloni i lijepio je plakate vezane za FIFA 22.

Opis nije dostupan.

On će imati uživo stream kako igra FIFA 22 i družit će se online s fanovima, te je to najavio plakatima koje je sam lijepio u sitne sate po Barceloni. Alves se maskirao kako ga niko ne bi prepoznao i sve to je objavio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, sve te plakate je odlučio da potpiše i napiše da je to zaista bio on, te će svako ko uzme ovaj plakat na kraju imati autogram i odličnu uspomenu.

Opis nije dostupan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
A ovoga krelca... Nego ko ce skinuti plakate, kisa ?
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti