Dani Alves se propisno obrukao, nesreća njegova je ta što su to svi vidjeli na TV-u...

Pa nije još kraj...

Dani Alves se propisno obrukao, nesreća njegova je ta što su to svi vidjeli na TV-u...

Edmir Škorić

Reprezentacija Brazila osvojila je naslov prvaka Copa Americe za 2019. godinu nakon pobjede nad Peruom (3:1).

Brazilci su bili sjajni na turniru kojem su bili domaćini, a sve je začinjeno pobjedom nad Peruom u finalu.

Jedan od najboljih igrača sinoć, ali i u polufinalu protiv Argentine bio je iskusni Dani Alves. On je na Copa Americi propustio samo pet minuta, a njegov solo prodor protiv Argentine sigurno je obilježio ovaj turnir.

Proglašen je najboljim igračem prvenstva Južne Amerike, a zanimljivo je to da još uvijek nema kluba. Iako ima 37. godina pokazao je da još uvijek itekako može igrati na visokom nivou, te je sigurno da će ubrzo naći novi klub.

Donedavni igrač PSG-a sinoć se malo i izblamirao pri kraju meča. Naime, čula se sudijska pištaljka, no nije označen kraj iako je Alves pomislio da jest, pa je krenuo sa slavljem, no ubrzo je shvatio da još nije gotovo...

Ipak, ubrzo je bilo gotovo, pa je mogao da krene sa slavljem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti