Inter ponudio ugovor Daniju Alvesu, Brazilac je zadovoljan sa ponudom, ali...
Alves trenutno igra sjajno u dresu Brazila na Copa Americi

Antonio Conte želi bivšeg igrača PSG-a u svom timu

Inter ponudio ugovor Daniju Alvesu, Brazilac je zadovoljan sa ponudom, ali...

S. Pašalić

Dani Alves je nedavno ostao bez kluba nakon što je njegov ugovor sa PSG-om istekao.

Brazilac je kao slobodan igrač stigao u redove PSG-a 2017. godine i osvojio nekoliko trofeja sa ovim klubom, ali je sada odlučio da krene dalje.

On se odmah ponudio Barceloni s željom da ponovo zaigra u dresu u kojem je nastupao osam godina, ali u katalonskom klubu nisu previše zainteresovani da dovedu 36-godišnjeg Alvesa.

Zato bi ga u svom timu volio vidjeti Antonio Conte, a italijanski mediji pišu da je Inter ponudio Brazilcu dvogodišnji ugovor i platu koja ga je zadovoljila.

Ipak, Dani Alves i dalje sanja o Barceloni i ne želi žuriti s odlukom, a ona bi mogla biti poznata 20. jula.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi