Prišao trećem golmanu Barcelone, uhvatio ga za vrat i cijelom svijetu pokazao da je loš gubitnik

Ne zna se šta mu je toliko zasmetalo

Prišao trećem golmanu Barcelone, uhvatio ga za vrat i cijelom svijetu pokazao da je loš gubitnik

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala mogli su sinoć da uživaju u El Clasicu koji je Barcelona uspjela da pobijedi nakon prekreta sa 2:1. Međutim, ni ovaj okršaj Barce i Real Madrida nije mogao bez varnica, a nakon posljednjeg sudijskog zvižduka skoro je došlo do tuče na terenu.

Real Madrid je nakon svega devet minuta utakmice vodio sa 1:0 nakon što je Ronald Araujo postigao autogol, ali do kraja meča Barcelona je uspjela da dođe do potpunog preokreta.

Mnogi smatraju da je sinoćnja pobjeda Barcelone riješila pitanje prvaka Španije jer Katalonci sada imaju čak 12 bodova više u odnosu na ljutog rivala iz Madrida.

Na terenu tokom meča nije bilo toliko varnica kao inače u El Clasicu, ali nakon što je utakmica završena navijači s tribina uspjeli su da snime sukob koji su imali Dani Carvajal i treći golman domaće ekipe Arnau Tenas.

Nije poznato zbog čega je došlo do verbalnog sukoba između njih dvojice, ali Carvajalu je očito nešto zasmetalo kada je Tenas prolazio pored njega.

Oglasi

Desni bek Real Madrida je izgubio živce i čak je za vrat uhvatio rezervnog golmana Barcelone, ali na su sreću Jordi Alba je bio blizu da zaustavi sukob jer je Tenas bio očito raspoložen za fizički obračun.

Na kraju su se u sve uključili i ostali igrači Barcelone i Real Madrida koji su smirivali Carvajala i Tenasa jer je bilo jasno da nema nikakve potrebe za takvim reakcijama nakon što je meč završen.

@cultofftbl It can’t be a clasico without a alittle drama. Who knows the tea? 🐸 🍵 #fcbarcelona #realmadrid #cultofftbl #soccer #elclasico ♬ original sound - Football Videos | Cult Of Ftbl

Ostali igrači Barce i Reala uspjeli da smire varnice i pošalju Carvajala ka svlačionici, dok se Tenas pridružio saigračima u proslavi velike pobjede u El Clasicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 21-godišnji golman prošao je sve omladinske kategorije Barcelone, ali u prvoj ekipi i dalje ima ulogu trećeg golmana.

Tenas nema nastupa ove sezone u prvoj ekipi Barcelone, te brani većinom za Barcu B za koju je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 21 nastup.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mostarac94
bolje je pitanje šta će 3 golman barce ikako na terenu ako ne igra?
2 1
trzac
Ovaj lik da igra za bilo koji drugi klub svijeta vec bi imao 20 crvenih u karijeri, isto kao i Casemiro koji je u Realu zaradio 20 crvenih, a nije dobio ni jedan. Krenuo isto u Manchesteru pa za polusezonu 2, jos nije skontao da ne igra za Real. Dovoljno je pogledati broj crvenih, broj penala i kazne za igrace Barcelone i Reala svake sezone i tu sva prica o sudijama zavrsava. Otprilike za crveni igracu Reala je potrebno da je slomljen najmanje jedan organ protivnickog igraca, dok Barcelonini igraci dobiju crveni kad se malo jace "nakaslju" pored sudije.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi