Želi pravu šansu u Realu, pa poručio: "Nikada ne bih igrao za Barcelonu ili Sevillu"

Vraća se s posudbe

Želi pravu šansu u Realu, pa poručio: "Nikada ne bih igrao za Barcelonu ili Sevillu"

E. Čaušević

Dani Ceballos se ovog ljeta vraća u Real Madrid nakon što mu je istekla posudba u Arsenalu.

Ceballos je prethodne dvije sezone proveo na posudbi u londonskom klubu, ali Arsenal je nedavno potvrdio da neće otkupiti njegov ugovor od kraljevskog kluba.

Ovaj 24-godišnji veznjak u Real je stigao iz Betisa za 17 miliona eura na ljeto 2017. godine, ali se nije uspio nametnuti Zinedineu Zidaneu.

Ceballos s Kraljevima ima ugovor na još dvije godine i vratit će se u klub ovog ljeta. Ekipu je preuzeo Carlo Ancelotti i sigurno je da se Ceballos nada da bi se situacija za njega mogla promijeniti.

On je prije dolaska u Real Madrid bio na meti Barcelone koja je bila skoro sve dogovorila, ali se na krjau odlučio za Kraljeve.

Ovih dana ponovo se počelo špekulisati u španskoj javnosti da su Barcelona i Sevilla zainteresovani za dovođenje Ceballosa, ali je on jasno dao do znanja Kataloncima da neće doći na Camp Nou, ali ni u Sevillu.

"Volio bih se vratiti u La Ligu gdje se osjećam dosta ugodnije na terenu. Naredna sezona će biti važna za mene i želim da igram što više. Nikada ne bih otišao u Barcelonu ili Sevillu zbog svega što dugujem Real Madridu i Betisu", rekao je Ceballos.

Ceballos ne zamjera ništa Zidaneu i otkrio je da je francuski stručnjak uvijek bio iskren prema njemu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zidane je uvijek bio iskren prema meni. Kada sma došao rekao mi je da sam igrač za budućnost. Proveo sam dvije godine u Realu trenirajući i naučio sam dosta od velikih igrača što mi je pomoglo. Sada se nadma da ću konačno dobiti pravu šansu", dodao je ovaj veznjak.

Ceballos je u minuloj sezoni u dresu Arsenala odigrao 40 utakmica u svim takmičenjima i uspio je upisati tri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604593678
E moj konju,ne zasluzujes da igras ni Spansku 2 ligu kamoli u Realu,idi u Salamancu to je za tebe.
3 2
_ZIJAGA_
Kad je dolazio u 56S8NAL, luzeri pricali da je to ONO NESTO...kad to NIJE TO, onda ga ISMIJAVAJU...a jedino je 56S8NAL smjesan u cijeloj prici..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi