Dani Olmo izjavom otkrio gdje će igrati naredne sezone?

Žele ga velikani

Dani Olmo izjavom otkrio gdje će igrati naredne sezone?

E. Škorić

Mladi španski reprezentativac Dani Olmo vrlo vjerovatno će ovog ljeta napustiti Dinamo.

Nakon fantastične sezone u dresu zagrebačkog kluba, Olmo je spreman za transfer karijere. Za ovog ofanzivnog veznjaka zanimaju se velikani poptu Milana, Bayera...

Međutim, teško je zaključiti u kojem klubu će nastaviti karijeru, mada je izjavom nagovijestio da bi to mogao da bude nekadašnji prvak Evrope AC Milan.

''Usredotočen sam na Euro i na reprezentaciju. Moja budućnost? Vidjet ćemo, čuo sam za interes Milana. Sigurno je da je to sjajan klub'', rekao je Olmo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Dinamu su se već pomirili s činjenicom da će Olmo otići, a navodno se u trku za njegov potpis uklučila i Barcelona. Vjeruje se da će Dinamo na ime obeštećenja inkasirati i do 30 miliona eura.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi