Dani Olmo od ljeta postaje nogometaš Reala?
Foto: EPA

Krenule špekulacije

Dani Olmo od ljeta postaje nogometaš Reala?

Iako je zimski  prelaznirok u velikim europskim ligama završio tek prije nekoliko dana, već su uveliko krenule špekulacije i priče ko bi se gdje mogao preseliti na ljeto.

U tom kontekstu spominje se i bivši nogometaš zagrebačkog Dinama, a danas Leipziga Dani Olmo koji bi prema navodima španjolskih medija mogao postati članom velikog Real Madrida.

Madridski tim na ljeto sprema veliku čistku svlačionice u kojoj bi klub mogli napustiti Ramos, Lucas Vasquez, Vincius i još neki nogometaši. Predsjednik Florentino Perez i trener Zinedine Zidane gledat će osvježiti i pomladiti aktualni kadar, a Španjolci tvrde kako bi sjajni veznjak Dani Olmo mogao biti jedan od onih koji bi uskoro mogli stići na Bernabeu, prenose Sportske novosti.

Bivši nogometaš hrvatskog prvaka, koji je u mlađim kategorijama branio boje Barcelone, u sjajnoj je formi u njemačkom Leipzigu s kojim je, preko Manchester Uniteda izborio osminu finala Lige prvaka protiv Liverpoola. Olmo je označen kao potencijalna zamjena za Lucasa Vasqueza, kojem na kraju sezone ističe ugovor. Olmo je ove godine za Leipzig postigao osam pogodaka, uključujući i jedan protiv Atletico Madrida prošle sezone. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi