Dani Olmo u velikom transferu napušta Dinamo?
Mladom fudbaleru tima iz Zagreba predviđa se velika karijera i lako bi se moglo desiti da transferom nadmaši sve prethodne Dinamove prodaje (Foto: EPA)

Prelazi u Barcelonu?

Dani Olmo u velikom transferu napušta Dinamo?

M. Šljivak

Fudbaler zagrebačkog Dinama Dani Olmo (20) mogao bi napraviti veliki transfer već u januarskom prelaznom roku, a prema pisanju španskih medija on bi se mogao vratiti u ekipu Barcelone.

Katalonski velikan je prije nekoliko godina kupio Alena Halilovića koji se međutim nije naigrao u dresu tima sa Nou Campa, a sada je na meti ovog kluba Dani Olmo.

Sjajni 20-godišnji Španac je prošao omladinske kategorije Barce. Međutim, 2014. godine se odlučio na prelazak u Dinamo gdje je dobio šansu za igru u prvom timu i gdje je oduševio apsolutno sve.

Barcelona ga sada želi nazad. Spremni su platiti 23 milona eura za krilnog fudbalera Dinama, pa bi Modri mogli napraviti još jedan veliki transfer.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored Barcelone interes za ovog fudbalera pokazao je i Manchester United, ali Olmo je priznao da bi se volio vratiti u Španiju.

Da li će na kraju ponovo obući dres katalonskog velikana vidjećemo u narednim mjesecima.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi