Juniori Sarajeva osvojili Kup BiH

Salčin: Presretan sam, ovo nam može biti putokaz za dalje

Juniori Sarajeva u Trening centru N/FSBiH u Zenici savladali su Slobodu i osvojili Kup BiH.

Bordo tim se na neutralnom terenu pokazao kvalitetniji u odnosu na Slobodu i na kraju zasluženo slavio s 2:0, a prvo ime susreta bio je Đani Salčin, koji je uz gol upisao i asistenciju.

Očekivano, nakon utakmice je blistao od sreće.

"Ova utakmica je donosila spas za cijelu sezonu. Na kraju smo slavili, presretni smo zbog toga, a samim tim smo pokazali i kako se igra kolektivno. Ovo nam je svakako putokaz za dalje. Ne mogu opisati kako se osjećam", kazao je Salčin nakon utakmice.

Osvrnuo se i na svoju partiju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Gol i asistencija? To mi je posao, nije to nešto što bi se trebalo isticati posebno. To je plod ekipe, a sasvim je normalno da ekipa izbaci pojedinca...", istakao je Salčin.

Uz Salčina, jedan od strijelaca u pobjedi Sarajeva bio je Sabljica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi