Nekadašnji nogometaš Liverpoola uhapšen u Moskvi zbog Putina, ali otkud on uopšte tamo?

Agger mora da plati kaznu

Nekadašnji nogometaš Liverpoola uhapšen u Moskvi zbog Putina, ali otkud on uopšte tamo?

E. Škorić

U Moskvi se održavaju protesti protiv ruskog lidera Vladimira Putina.

I nekadašnji nogometaš Liverpoola Daniel Agger je bio na protestima kako bi podržao vođu opozicije Alekseju Navaljnom.

Mediji u Rusiji pišu da je nekadašnji reprezentativac Danske uhapšen u subotu i da će u ponedjeljak, tj. danas biti saslušan zbog, kako to opisuju Rusi, učešća u nezakonitim protestima.

Ager se sada suočava sa kaznom od 10.000 do 20.000 ruskih rubalja, uz obavezan humanitarni rad, i ukoliko odbije sljeduje mu zatvor od 14 dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, misterija je odakle uopšte Agger u glavnom gradu Rusije i kakve on veze ima sa Putinom i tom zemljom.

Top Komentari

BosnianKingdom
Pa ima veze zato sto njegova firma u Danskoj koja se bavi "prevozom" radi u Rusiji dosta, tacnije frajr ima hiljade kamiona kojih svugdje ima
0 1
Putin je zakon, Putin je diktator protiv koga niko ne smije nista reci, dakle pored mnogih dikataora u svijetu koji postoje u historiji svieta, pridodat je novi diktator pod imenom Putin. Oda kada je bio premijer Medvedev, u stvari Putin je bio premijer, jer medvedev nista nije smio uraditi bez odluke Putina, Putin vlada Rusijom vise od 20 godina, da bi kao finale svega toga bio proglasen kao dozivotnim presjednikom. U zemljama gdje vladaju dikatatori protiv njih ne smije se nista reci inace ne gine ti zatvor.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije