Krivac se sam javio - Ovaj čovjek je zvukovima seksa osramotio UEFA

Daniel Jarvis objavio snimak

Krivac se sam javio - Ovaj čovjek je zvukovima seksa osramotio UEFA

Midhat Šljivak

Žrijeb grupa za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj donio je veliki propust Evropske fudbalske federacije (UEFA) jer su se usred izvlačenja čuli zvukovi seksa. UEFA je pokrenula istragu, ali krivac se sam javio.

Žrijeb grupa za Evropsko prvenstvo u fudbalu donio je potpuno neočekivanu scenu. Tokom izvlačenja kuglice u kojoj se nalazila selekcija Srbije, gledaoci pored ekrana su mogli čuti zvukove seksa koji dolaze iz dvorane.

Svima u dvorani je postalo neugodno, bilo je naravno i smijeha, a generalni sekretar Giorgio Marchetti, pokušao je ispraviti situaciju.

"Čujemo neku buku, koja je upravo prestala. Nema više glasova", govorio je Marchetti koji je pričajući pokušao što više prekriti zvukove koji su se čuli.

Oglasi

UEFA je odmah najavila istragu o ovoj situaciji, ali nemaju potrebe da se previše zamaraju. Javio se krivac za sve i to je poznati šaljivdžija s You Tubea Daniel Jarvis.

On je na platformi X objavio snimak šale. Uspio je ubaciti mobitel u dvoranu i zatim je pozvao broj od kuće, a na zvonu su postavljeni zvukovi seksa.

"To je bila moja ekipa. Ušli smo unutra, ostavili telefon i mi smo krivci za zvukove seksa tokom žrijeba za Euro 2024", riječi su Jarvisa.

Nije još uvijek poznato kako je Jarvis uspio unijeti mobitel u prostorije gdje se održavao žrijeb, ali UEFA neće odustati dok barem ne otkrije krivca za to.

Oglasi

Dan Jarvis odradio sličan posao na stadionu Molineux u Wolverhamptonu

Zvukovi seksa čuli su se prošle godine na stadionu Molineux dok je čuveni Gary Linker najavljivao meč FA Cupa između Wolvesa i Liverpoola.

On je na stadion ušao dan ranije dok se BBC ekipa pripremala za prijenos. Mislili su da je dio ekipe Wolvesa, a iz kluba su smatrali da je dio TV tima-

Jarvis je potom uspio zalijepiti mobitel na dio scenografije, na početku prijenosa je pozvao broj i milioni gledatelja u Velikoj Britaniji, ali u ostatku svijeta su čuli zvukove seksa dok je govorio Gary Lineker.

Sada je Jarvis otišao korak dalje. Iznenadio je cijelu Evropu, a ovim potezom je definitivno postao nepoželjan lik kod UEFA.

On definitivno neće moći kupiti karte za bilo koju utakmicu koju organizuje u UEFA. Njega utakmice međutim i ne zanimaju i cilj mu je samo da se što više zabavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti