Neviđen skandal na žrijebu, zvukovi seksa kada je izvučena Srbija, svi u dvorani zgroženi!

UEFA odmah pokrenula istragu

Neviđen skandal na žrijebu, zvukovi seksa kada je izvučena Srbija, svi u dvorani zgroženi!

Endin Čaušević

Žrijebom koji je večeras održan u Hamburgu izvučene su grupe za Evropsko prvenstvo koje se narednog ljeta igra u Njemačkoj. No, tokom izvlačenja desio se nevjerovatan skandal i to u trenutku kada je izvučena kuglica u kojoj je bilo ime reprezentacije Srbije.

UEFA je napravila odličnu ceremoniju izvlačenja parova grupne faze Evropskog prvenstva, a ista se održala u Hamburgu.

Međutim, i pored napora da sve prođe savršeno na kraju nije moglo bez skandala. Naime, tokom izvlačenja došlo je do skandaloznog poteza i to u trenutku kada je izvučena kuglica s imenom reprezentacije Srbije.

Naime, u nekoliko navrata dok je trajalo izvlačenje mogli su se čuti neprikladni zvukovi seksa što je zbunilo čak i prisutne u dvorani jer nikome nije bilo jasno šta se dešava.

Takav zvuk najbolje se mogao čuti u trenutku kada je izvučena kuglica u kojoj je bilo ime reprezentacije Srbije, a u dvorani u kojoj se održavala ceremonija samo su se zbunjeno gledali.

Oglasi

I prisutnim fudbalskim zvijezdama na bini bilo je vidno neugodno zbog onog što se jasno može čuti, a naravno video se uskoro pojavio na društvenim mrežama i postao je glavna tema fudbalske javnosti.

Mnogima nije jasno kako je UEFA dopustila da se takav incident desi i to u nekoliko navrata tokom žrijeba.

Također, njemački mediji pišu da je već pokrenuta istraga kako bi se utvrdilo ko je odgovoran za takav skandal koji je bacio veliku mrlju na ceremoniju koja se tako dugo čekala.

Oglasi

Poznate sve grupe, na ljeto nas čeka spektakl

Podsjećamo, žrijeb je donio nekoliko zaista zanimljivh grupa, a u centru pažnje je grupa B koja je nazvana grupom smrti.

U toj grupi nalaze se Španija, Italija, Hrvatska i Albanija. Također, svoje protivnike saznali su Srbija i Slovenija, ali i BiH ukoliko naša selekcija uspije proći baraž koji nas čeka u martu iduće godine.

Grupa A: Njemačka, Mađarska, Škotska, Švicarska.

Grupa B: Španija, Albanija, Hrvatska, Italija.

Grupa C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija.

Grupa D: Francuska, Austrija, Nizozemska, pobjednik play off grupa A (Poljska, Estonija, Vels ili Finska).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Grupa E: Belgija, Rumunija, Slovačka, pobjednik play off grupa B (BiH, Ukrajina, Izrael, Island)

Grupa F: Portugal, Turska, Češka, pobjednik play off grupa C (Gruzija, Kazahstan..)

Top Komentari

Ham0
Hahahahahahahhaahhaahhaha serbia ga primila
7 0
Zulfikar
UEFA kao i Evropa i jesu organizacija odnosno kontinent jeftinog seksa i leglo svakog zla.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi