Nije montaža: Bizarna fotografija "patuljka" koji igra u najjačoj ligi svijeta i zarađuje milione

O čemu se radi?

Nije montaža: Bizarna fotografija "patuljka" koji igra u najjačoj ligi svijeta i zarađuje milione

A. Čaušević

Fotografija nastala uoči susreta Brentford - Wolverhampton izazvala je dosta pažnje.

U centru pozornosti se nalazi "patuljak" koji stoji na kraju reda igrača Wolverhamptona.

Riječ je o Danielu Podenceu koji je visok skromnih 165 cm, ali na fotografiji izgleda još niže u odnosu na saigrače.

Naime, fotograf s tribina je uspio uhvatiti Podencea kako se spušta na koljenja pripremajući se da skoči u zrak pa izgleda značajno niže u odnosu na timske kolege.

Inače, Podence kojeg Vukovi godišnje plaćaju pet miliona eura ove sezone je poprilično standardan. Do sada je upisao 18 nastupa uz četiri gola i dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 26-godišnji krilni fudbaler je u Wolverhampton stigao prije dvije godine kada je plaćen Olympiacosu odlučnih 20 miliona eura. Izdanak je omladinske škole Sportinga.

Wolverhampton je neugodno gostovanje kod Brentforda riješio u svoju korist sa 2:1 i sada je na odličnom osmom mjestu sa 34 boda.

Top Komentari

Goran86
Kad Wolves moze placati ovolike novce (5 mill eura godisnje ) onda sta nas ima da cudi sto United, Celzi, Siti, Real, Bajern, PSG za svakog levata izdvoje xy mill a evo kad ovaj sto je vecinom na klupi Wolvesa dobija ovolike milione. Naslov je jadan, istina patuljak je spored ovi crnaca. Malo je nizi od Messija, barem prirodno visok je Podenca 165 cm
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi