Čovjek kojeg su svi zaboravili jutros je svojom porukom oduševio navijače Liverpoola

Pružio podršku bivšem klubu

Čovjek kojeg su svi zaboravili jutros je svojom porukom oduševio navijače Liverpoola

Endin Čaušević

Liverpool je jučer neočekivano kiksao na svom terenu protiv Tottenhama zbog čega je itekako ugrozio svoju borbu za titulu.

Redsi su na svom terenu odigrali 1:1 protiv Tottenhama čime su dali odličnu priliku Manchester Cityju da poveća svoju prednost i dodatno se približi odbrani titule prvaka Engleske.

Liverpool nije uspio sinoć na Anfieldu da slomi otpor Tottenhama koji se defanzivno odlično pripremio za meč i na kraju je osvojio bod koji ostavlja ovaj tim u borbi za Ligu prvaka.

Mnogi su poručili da je Liverpool sada miljama daleko od osvajanja titule prvaka Engleske, ali je jasno da Redse ne treba tako lako otpisivati i da je još uvijek sve moguće.

Jutros se na Twitteru oglasio i nekadašnji napadač ovog tima Daniel Sturridge koji je oduševio navijače Liverpoola svojom porukom i podrškom za nekadašnje saigrače.

"Ovo je poruka svim Redsima. Nije još ništa izgubljeno. Čekaju nas velike utakmice, imamo nevjerovatan tim, trenere i čelnike kluba. Klub je nevjerovatno napredovao za samo deset godina. Moj optimizam za ono što je Liverpool i što će postati nije nestao", poručio je Sturridge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sturridge je trenutno član australskog Perth Gloryja, a za Liverpool je igrao pet godina i proveo najbolje dane svoje karijere u tom klubu. Za Redse je upisao 160 nastupa, te je zabio 68 golova i dodao 26 asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi