14

Komentari (14)

adis_D11
Forma je privremena, klasa je stalna!
Karlosicroberto
Dzeko mpze igrati jos 2 godine na vrhunskom nivou, zao mi je sto u sugavoj romi nije osvojio nista, al forza inter samo ako pređe... Da ja njega vidim u dresu i sve 5,a vama koji kazete bilo sta negativno za dijananta pusitegaaaaaaa
Zubandan
za ove sto ovdje pisu kako Dzeko nije zvijezda,ne igra na nivou, to isto pisu od pocetka Dzekine karijere. To su smradovi koji su tu samo da truju. Dzeko je sa Negredom dijelio poziciju u City,a Negredo je igro samo radi Pelegrinija. Gdje je Negredo sada. Nigdje. E to su razlike u klasi.
Malmi_Suomi
Lele Adani.... kuku leleeeeeee ( ako dođe u Inter?) Šta god ti da kažeš Džeks će " uzeti" za 2 godine najmanje 10 mil. Eura pa ti pričaj Nailovoj materi:))). Ako pređe u Inter???? Kuku leleeee Adani. Uz dužno poštovanje prema Interu pa VI STE HAMAN BANKROT
emanuelmacron
ma znamo mi da je to zbog veceg broja pregleda,al znaju i oni,zato i pisu ,to im je posao.jednostavno oni pisu ono sto mi zelimo da se desi.
Messimagic
Nažalost slažem se. Ima 35 godina, a nije klasa kao Ronaldo ili Messi, nema te vještine, tako da se slažem.
Realist
Pa zar neko ozbiljno misli da ce Dzeko bit pojacanje za Inter. Svaka njemu čast alai to je jedna razina ispred njega ako bi trebao bit zamjena za Lukakua. Dzeko sve teze prati nivo Rome jer ipak sa 35 nije vise tolika klasa kakva je bio prije 5 god.
Turgut2
Sigurno ne moze biti zamjena 1 za 1 mozda misle da je iskusan i dovoljan sa nekim drugim igracem koji se ubacuje u napad ne znam niskm gkedao Inter prosle sezone moZda koji minut tu i tamo pa se ne sjecam ili ce im Dzeko biti jedan od napadaca mozda dovesu ili misle da imaju dovoljno dobre druge napadace ko zna a jos uvijek nije nista zavrseno
GuiliDamou
@Realist zapamtit cu ovaj tvoj komentar pa cemo se cut za godinu dana… veliki si ti fudbalski mag, nadaleko poznat!
Malmi_Suomi
@GuiliDamou bolje ti je da ne zapamtiš njegov komentar vjeruj mi jer ti on nije nikakav fudbalski mag on jedino može biti Čovićev mag.
Znam opet politika ali pogledaj mu komentare i sve će ti biti jasno.
Ovaj dotični zna bolje šta je BBB uradio nego pravi zagrepčanin/ purger.
Kapak
Nije valjda i on?
Malmi_Suomi
@Kapak vjeruj mi i on mijenja tok rijeke hahahahaha haha hahahahaha
Realist
Evo im zaustavili autobus kod Varsave. 170 ljudi
Kapak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.