Već stižu osude zbog poteza Intera: "Uz dužno poštovanje prema Džeki, ali ima 35 godina"

Javila se legenda

Već stižu osude zbog poteza Intera: "Uz dužno poštovanje prema Džeki, ali ima 35 godina"

Admin Čaušević

Edin Džeko tek treba da postane igrač Intera, a neki su već počeli da osuđuju taj potez milanskog kluba. 

Džeko je navodno sve dogovorio sa Interom nakon što je milanski klub odlučio da proda Romelua Lukakua u Chelsea za 115 miliona eura.

Lele Adani, nekadašnji igrač Intera i stručni komentator Serije A se ne slaže s potezom da Džeko bude zamjena za korpulentnog Belgijanca.

"Moj dojam je da se rukovodstvo Intera našlo totalno nespremno za odlazak Lukakua. Džeko je pristojan izbor, bio je na dohvat ruke i to kažem s punim poštovanjem prema njemu. Džeko je šampion, ali ima 35 godina", kazao je Adani.

"Prodaja Lukakua je bila neizbjezna ako se u ozbir uzmu finansijske poteškoće, ali kako je moguće da Inter uopšte nije pogledao na listu talenata koji su se pojavili na koje može ciljati u ovakvim slučajem? Da bi kompeltirali napad trebali su ići po Muriela...", završio je Adani.

Teško je reći kada će Džeko i definitivno postati novi igrač Intera. Nerazzurri prije svega trebaju prodati Lukakua, dok se i Vučica želi osigurati dostojnom zamjenom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Popularni Dijamant je navikao da se tokom karijere suočava sa kritikama. Uvijek je odgovarao na terenu, a nema sumnje da će tako biti i ovaj put.

Sarajlija će sa Nerazzurrima potpisati dvogodišnji ugovor. Plata na godišnjem ugovor bi mu trebala iznositi između četiri i pet miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karlosicroberto
Dzeko mpze igrati jos 2 godine na vrhunskom nivou, zao mi je sto u sugavoj romi nije osvojio nista, al forza inter samo ako pređe... Da ja njega vidim u dresu i sve 5,a vama koji kazete bilo sta negativno za dijananta pusitegaaaaaaa
6 3
Zubandan
za ove sto ovdje pisu kako Dzeko nije zvijezda,ne igra na nivou, to isto pisu od pocetka Dzekine karijere. To su smradovi koji su tu samo da truju. Dzeko je sa Negredom dijelio poziciju u City,a Negredo je igro samo radi Pelegrinija. Gdje je Negredo sada. Nigdje. E to su razlike u klasi.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi