Danilo dogovorio sve s Chelseajem?

Veliko pojačanje iz Real Madrida

Danilo dogovorio sve s Chelseajem?

E. Čaušević

Desni bek Real Madrida, Danilo, ovog ljeta će prema svemu sudeći svoju karijeru nastaviti u engleskom Premiershipu.

Danilo je prije nekoliko sezona stigao kao veliko pojačanje u Real Madrid, ali u kraljevskom klubu nije uspio baš opravdati povjerenje. Brazilac će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Santiago Bernabeu, te će kako stvari stoje karijeru nastaviti u Engleskoj.

Tamošnji mediji prenijeli su danas da je Danilo sve dogovorio s Chelseajem, te da se još čeka samo zvanična potvrda da je novi igrač Plavaca. Ovaj 26-godišnji fudbaler se povezivao i s Juventusom i Bayernom, no na kraju se odlučio za Chelsea.

Navodno, Real Madrid je pristao na ponudu Chelseaja da za ovog igrača plati 30 miliona eura. Danilo bi danas trebao stići u London na ljekarske preglede nakon čega će potpisati ugovor.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi