Danilo je rekao pravu istinu o tmurnom Juventusu, valjda je toga i Pirlo svjestan?

Nedostaje organizacija

Danilo je rekao pravu istinu o tmurnom Juventusu, valjda je toga i Pirlo svjestan?

E. Škorić

Juventus je sinoć zakazao, osvojio je samo bod na gostovanju kod Beneventa i daleko je od ekipe koja je godinama dominirala Serijom A.

Istina je da je Cristiano Ronaldo nedostajao jučer, pošto mu je Andrea Pirlo dao odmor, ali to ne bi trebao da bude alibi Juventusu. Mečevi protiv ekipa kao što su Benevento morali bi da se rješavaju i bez Ronalda.

Šta je uzrok loše igre, slabog rezultata? Danilo nema dilema:

"Mislim da moramo više gledati sebe. Nismo imali nikakvu organizaciju nakon što smo primili gol i to je sve otežalo. I dalje osjećamo da smo najbolja ekipa, ali stvari se moraju popraviti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Danilo u nedostatku štopera, igra i kao "lažni štoper", iako je po vokaciji bek.

"Savremeni nogomet je takav, morate razumjeti sve trenutke i biti spremni da pomognete ekipi, treneru i klubu", dodao je Brazilac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Bolje bi mu bilo da suti, prosjecan igrac a mjenja evo vec treci vrhunski klub. Sigurno u omladinskim kategorijama imaju boljih
3 0
Mele
Ramos je bio bek, Messi i Ronaldinjo pravili budalu od njega na pocektu njegove kariere, a sad je jedan od najboljih stopera svijeta, zato je fudbal da se prilagodis za vise pozicija, tako i Danilo, ili sad Alves, od beka, krila da napadaca na kraju karijere.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi