Vojvodić: Ova ekipa ima potencijal, treba vremena da se uigramo

Minimalna pobjeda Banjalučana u gradskom derbiju

Vojvodić: Ova ekipa ima potencijal, treba vremena da se uigramo

S. Mlaćo

Borac je jučer na otvaranju nove sezone Prve lige RS savladao Željezničar Sport Team sa minimalnih 1:0.

Jedini pogodak postigao je Igor Aničić u 11. minuti meča, a zanimljivo da je ovo prvi ligaški derbi između Borca i Željezničar nakon 65 godina.

Mogao je Borac i ubjedljivije slaviti, a šef struke ovog kluba Darko Vojvodić mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Zasluženo smo pobjedili. Moja ekipa ima potencijal. Treba nam vremena da se uigramo i biće to sve mnogo bolje. Nije lako ni igrati za Borac, moji momci se moraju naviknuti na protisak, ali kažem opet, iz meča u meč bićemo sve bolji", rekao je trener crveno – plavih Darko Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Narednog vikenda u drugom kolu, Borac je domaćin ekipi Tekstilca iz Dervente.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi